De in Malta gevestigde cryptocurrency exchange, Binance heeft een grote belangstelling voor altcoins. De beurs kondigde onlangs aan dat het allemaal klaar is om LINKUSD driemaandelijks 0925 Futures Contract uit te rollen.

Chainlink [LINK] Voegt nieuwe veren toe aan zijn kap.

Altcoins hebben sinds begin juli een bal. Terwijl Bitcoin zijn strijd om 10K te doorbreken verlengde, werden minder bekende altcoins gezien die de prominenten versloegen. Altcoins zoals Litecoin [LTC] en Binance Coin [BNB] werden van de ladder geduwd als Chainlink [LINK] en Cardano [ADA] versloegen de eerstgenoemde in termen van marktcap en prijsverandering.

Chainlink [LINK] werd aangeprezen als een van de best presterende activa van de recente altcoin rally. Terwijl andere munten aanzienlijke prijswijzigingen vertoonden, raakte LINK op 15 juli 2020 een recordhoogte van 8,74 dollar. Kijkend naar de prijsbeweging van deze altcoin, openden verschillende beurzen hun deuren en breidden hun steun voor LINK uit. De in Malta gevestigde cryptocurrencybeurs Binance zette een stap vooruit en kondigde de lancering van het LINKUSD driemaandelijks 0925 Futures Contract aan.

De blogpost van de beurs ging verder in op de details met betrekking tot de aankondiging. Binance’s driemaandelijkse termijncontract stelt gebruikers in staat om een crypto-actief te kopen of te verkopen tegen een prijs die al voor een bepaalde periode in de nabije toekomst is vastgesteld. Het verschil tussen kwartaalfutures en andere termijncontracten, zoals eeuwigdurende termijncontracten, is dat eerstgenoemde na een bepaalde tijd zullen aflopen.

LINKUSD Kwartaalcontract 0925 zou vanaf 22 juli 2020 om 7.00 uur ‘s ochtends [UTC] beginnen te handelen. Een hefboomwerkingsbereik van 1-75x zou beschikbaar zijn voor gebruikers om uit te kiezen. Naast LINKUSD is op de beurs een driemaandelijks 0925-termijncontract van zowel BTCUSD als ADAUSD te vinden.

De leveringsdatum van het LINKUSD kwartaalcontract 0925 is 25 september 2020.

Bovendien handelde LINK tijdens het schrijven tegen $7,42 met een koersdaling van 7,7 procent gedurende de laatste 24 uur. Ondanks de prijsdaling is de altcoin de afgelopen 14 dagen met 38,3 procent gestegen.

Toen de prijs van deze altcoin de aandacht trok van velen in de industrie, was de marktcap van LINK getuige van een opmerkelijke stijging. De munt staat op dit moment op de achtste plaats van de cryptocurrency met een marktkapitalisatie van 2,84 miljard dollar.

By admin