Kun on kyse kiinnostuksesta Bitcoiniin omaisuuseränä ja arvon säilyttäjänä, mikään julkinen yritys ei ole asettanut digitaaliseen omaisuuteen enemmän kuin Harmaasävy, kun he luottavat BTC: hen. Ajatus julkisista yrityksistä, joilla on BTC, monista syistä kasvaa ja haastaa huipun.

Coin98 Analytics on havainnut, että 13 yritystä sijoittaa Bitcoiniin. Tästä Harmaasävy on todellakin lammen suurin kala, sillä yhtiöllä on hallussaan 449596 BTC (5,14 miljardia dollaria), jota seuraa CoinSharesin 69730 BTC (797 miljoonaa dollaria).

Suuntaus kuitenkin kasvaa, ja yhä useammat korkean profiilin yritykset eivät vain investoi kolikkoon, vaan laulavat sen ylistykset vaihtoehtoisena arvovarastona aikana, jolloin perinteisiin polkuihin suhtaudutaan moraalisen skeptisesti.
Suuri usko

On tietysti monia yrityksiä, jotka ovat sijoittaneet Bitcoiniin, koska se on osa heidän palveluitaan, kuten harmaasävy, mutta yksi yritys, joka on äskettäin julkaissut otsikoita, on MicroStratergy, yritystietoyritys, joka äskettäin investoi Bitcoiniin ja investoi sitten enemmän, istumaan 471,1 miljoonan dollarin arvoinen BTC.

Tämä MicroStrategyin sijoitus ei vain osoita yrityksen potentiaalia varastoida jäljellä oleva pääoma, vaan se tukee suurta päätä.

“Tämä sijoitus heijastaa uskoamme siihen, että Bitcoin, joka on maailman yleisimmin käytetty kryptovaluutta, on luotettava arvovarasto ja houkutteleva sijoitusomaisuus, jolla on enemmän pitkän aikavälin arvostusmahdollisuuksia kuin käteisen hallussa. Yli vuosikymmen sitten perustamisestaan ​​lähtien Bitcoin on noussut merkittäväksi lisäykseksi maailmanlaajuiselle rahoitusjärjestelmälle, ja sen ominaisuuksista on hyötyä sekä yksityishenkilöille että instituutioille.

“MicroStrategy on tunnustanut Bitcoinin lailliseksi sijoitusomaisuudeksi, joka voi olla korkeampi kuin käteinen, ja sen vuoksi se on tehnyt Bitcoinista tärkeimmän omistusosuuden varainhallintastrategiassaan”, yhtiön toimitusjohtaja Michael Saylor sanoi.
Markkinoiden muuttaminen

On tunne, että näillä suurten yritysten kryptovaluuttaan tekemillä investoinneilla on paljon tekemistä markkinoiden nykytilan ja halun vaihtoehtoisen omaisuuden kanssa. Ei monet omaisuuserät, lukuun ottamatta todennäköisesti kultaa, toimivat korrelaatiossa, joka poikkeaa perinteisistä markkinoista – Bitcoiniin asti.

Cointelegraph Markets and Digital Assets Data -sivuston vertailun mukaan S&P 500: n ja kullan muodossa olevat varastot näkevät nyt kasvavan korrelaatiomallin BTC: n kanssa.

Tämä puolestaan ​​on lisännyt ennakointia puhtaasta poikkeamisesta perinteisiltä markkinoilta – Bitcoinin “irrottaminen” tasoittaa tietä merkittäville hintavoitoille, analyytikot väittävät.

By admin